Nijerya basını, Monaco'nun futbolcuyla ilgili planını yazdı. Onyekuru, hangi takımda oynayacak? Detaylar haberde... 

Onyekuru için Monaco defteri kapanmak üzere

Monaco, Henry Onyekuru'dan memnun değil. Futbolcu, yeni sezon öncesi takımının antrenmanlarında takımla birlikte çalışmıyor. 

Kovac: Onyekuru'yu satabilirsiniz

Hırvat teknik direktör Nico Kovac, Henry Onyekuru'nun yeni sezondaki planları arasında olmayını yönetime iletti ve futbolcunun satışına onay verdi. 

Maliyeti sebebiyle elde kaldı

Nijerya basınına göre; Monaco, 13.5 milyon Euro yatırım yaptığı futbolcuyu ilk etapta bonservisiyle birlikte satmayı amaçlıyor. Ancak; yüksek maliyeti sebebiyle futbolcu için gelen teklifler de Fransız ekibi tarafından cazip bulunmadı. 

İstanbul'da kariyerine devam etmeye sıcak

Ligue 1'de 8 maçta gol atamayan ve 2 asist yapan futbolcu artık Galatasaray'ın gündeminde değil. Fakat; futbolcu kariyerine İstanbul'da devam etmeye sıcak. Galatasaray'ın ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş futbolcu için nabız yokladı. 

Beşiktaş için Onyekuru değil, Bruma öncelikli

Beşiktaş için Onyekuru öncelik olarak görünmüyor. Zira siyah-beyazlılar Armindo Bruma için girişimlerde bulundu. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın listesinde Henry Onyekuru bulunmuyor ve sadece aracılar vasıtasıyla Beşiktaş'a önerilen futbolculardan biri durumunda.

Olympiakos'un Onyekuru planı var mı? 

Yunan basınında daha önce yer alan haberlerdde Olympiakos'un Onyekuru'yu tranfer etmek istediği iddia edilmişti. Ajansspor'un elde ettiği veriye göre; Olympiakos ise yeni sezon öncesinde Onyekuru'yu transfer edecek bütçeye sahip değil.

Kaynak: Ajansspor