Tunus'un Esperance takımında forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusunu listesine alan sarı-kırmızılılar transfer için girişimlere başladı.

FARK 1 MİLYON EURO

Tunus ekibinin 3.5 milyon euro istediği futbolcu için 2.5 milyon euronun gözden çıkarıldığı iddia edildi. Galatasaray'da scout ekibinin Romdhane'yi uzun süredir yakından takip ettiği ve genç oyuncuyla ilgili raporların çok olumlu olduğu öğrenildi.

Ülkesinde geleceğin yıldızı gözüyle bakılan genç yetenek, ön libero, 8 ve 10 numara pozisyonunda görev yapabiliyor.

Galatasaray, Tunus Milli Takımı'na da çağrılmaya başlanan 1999 doğumlu Mohamed Ali'yi uzun süredir takip ediyor ve transferinde şartları zorlayacak.

SPARTAK MOSKOVA'DAN LUYİNDAMA HAMLESİ

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray transferde de oldukça hareketli günler geçiriyor. Takıma katılacak isimlerin yanı sıra takımdan ayrılacak bazı isimler için de temaslarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar'ın Kongolu savunmacısı Luyindama'ya Rusya'dan talip çıktı.

Rusların ilk etapta 4 milyon euro önerdiği ama Galatasaray'ın bu rakamı az bulduğu ifade edildi. Ancak sözleşmesinin son yılında Luyindama için ya yeni sözleşme ya da satış opsiyonunu devreye sokmak zorunda olan Cimbom'un fiyatta düşebileceği de belirtiliyor.

(Sporx)