28 yaşındaki oyuncunun kulübü AZ Alkmaar ile pazarlıklar bitmek üzere...

Yönetime rest çekti

Norveçli oyuncunun sözleşmesi 1 sezon sonra bitecek. Menajeri Niclas Jensen de Midtsjö’nün Galatasaray’a gitmek istediğini ve bu konuda kendisine kolaylık sağlanmasını istedi. Hollanda ekibine “Aksi halde sözleşme yenilemeyiz ve seneye bedavaya gideriz.” restini çekti.

Okan Buruk'un beğendiği Olympiakos'lu 1.96'lık kule! Okan Buruk'un beğendiği Olympiakos'lu 1.96'lık kule!

Daha önce teklifte bulunmuştu

Grillitsch transferinde mutlu sona ulaşamayan yönetim, daha önce 2.5 milyon euro teklif ettiği ancak ret cevabı aldığı Norveçli oyuncu için ısrarını sürdürüyor.

Fredrik Midtsjö kimdir?

11 Ağustos 1993 doğumlu Fredrik Midtsjö, ülkesi Norveç'in Blink kulübünde futbola başladı. Rosenborg, Ranheim IL ve Sandnes Ulf gibi takımlarda forma giyen orta saha oyuncusu, 2017 yılında, Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar'a transfer oldu.

2.2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında AZ Alkmaar'a gelen Fredrik Midtsjö, Hollandalılar ile şimdiye kadar 194 maçta görev aldı. 7 kez rakip fileleri havalandıran futbolcu, 31 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Fredrik Midtsjö, geçtiğimiz sezon ise 41 maça çıktı. Takımına gol katkısında bulunamayan 28 yaşındaki Norveçli, 6 asist kaydetti. Fredrik Midtsjö 5 maçta da sarı kart gördü.

(Radyospor)