Radyospor ve S Sport'ta yayınlanan Sabah Sporu programında konuşan Barış Ertül, Başakşehir'de bazı futbolcuların saha içinde kendi hocaları Abdullah Avcı'ya ağza alınmayacak küfürler ettiğini iddia etti.

Arda Turan'ın aldığı 16 maçlık cezayı değerlendiren Barış Ertül, isminin kendisinde saklı kalacağını belirttiği Sivassporlu bir futbolcunun kendisine anlattıklarını açıkladı.

Başakşehir'in Sivasspor'la oynadığı maçta adı saklanan Sivassporlu futbolcunun, Kerim Frei'ın oyuna girmesi sırasında bazı Başakşehirli futbolcuların Abdullah Avcı'ya küfür ve hakaret ettiğini duyduğunu kendisine söylediğini belirten Ertül, 'Bunlar Avcı'nın da kulağına gider, çok ayıp, haketmiyor bunları' dedi.

Başakşehir'de bazı oyuncuların kendilerini teknik direktörün ve yönetimin de üzerinde görmeye başladığını söyleyen Ertül, Başakşehirli oyuncuların kendi aralarında hakeme ve kendi hocalarına konuşma şekillerinin hakaretler ve küfürler barındırdığını söyledi.

"Sivassporlu oyuncudan bunları duyunca ağzım açık kaldı" diyen Ertül, "Bunları bu ülkede hiç kimse konuşmuyor. Başakşehir'de Arda Turan bir sebep değil, bir sonuçtur bana göre" dedi.