Geçtiğimiz sezon sıkıntılı günler geçiren ve güç de olsa bir Avrupa bileti almayı başaran Galatasaray, yarışa erken başlıyor... Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda ilk maçına bugün çıkacak Galatasaray'ın rakibi, İsveç Ligi’nden Östersunds. Rakip kendi liginde 14 maça çıktı ve puan cetvelinde 6. sırada yer alıyor. Östersunds deplasmanında Igor Tudor ve öğrencilerini en çok zorlayacak noktalardan biri de hiç kuşku yok ki, zeminin suni çim olması. Östersunds-Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? tüm detaylar fanatik.com.tr'de...


İki takım arasında oynanacak ilk maç bu akşam Jamtkraft Arena'da saat 20.00'de oynanacak ve mücadele KANAL D'den canlı olarak yayınlanacak... İkinci maç ise TT Arena'da 20 Temmuz'da... Ayrıca maçın canlı-grafikli anlatımı fanatik.com.tr'de...

İşte Galatasaray'ın ilk 11'i:

Galatasaray: Muslera, Maicon, Ahmet, Linnes, Carole, Selçuk, Tolga, Yasin, Garry Rodrigues, Sinan Gümüş, Gomis

Rövanş 20 Temmuz’da 

Ancak her şeye rağmen Avrupa konusunda müthiş bir deneyime sahip olan ve yeni yıldızlarıyla boy gösterecek Galatasaray için Östersunds’un çok zorlayıcı bir rakip olmayacağı da kesin. Slovakya kampında oynadığı 2 hazırlık maçını da kazanan Aslan, ilk resmi karşılaşmasından da galibiyetle ayrılmak, İstanbul’daki rövanşı bir şölen havasına sokmak arzusunda. Cim Bom’un İsveç ekibiyle oynayacağı ikinci mücadele ise 20 Temmuz Perşembe günü Türk Telekom Stadı’nda.

Özbek yalnız bırakmıyor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sezonun ilk resmi mücadelesinde takımını yalnız bırakmayacak. Sarı- Kırmızılar’ın patronunun bugün yakın çalışma arkadaşlarıyla beraber İsveç’te olacağı ve maçı izleyip ardından takımla beraber İstanbul’a döneceği belirtildi. Bu arada İsveç’te yaşayan Türk taraftarların da mücadeleye büyük ilgi gösterdiği öğrenildi.

Suni çim provası

Galatasaray, Östersunds maçının son provasını dün akşam karşılaşmanın oynanacağı Jamtkraft Arena Stadı’nda yaptı. Teknik direktör Tudor yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada Hırvat hoca sahaya süreceği 11’i ve alternatif isimleri değerlendirdi. Ayrıca bu antrenmanda Sarı-Kırmızılı futbolcuların suni çime uygun kramponlar kullandığı da dikkatlerden kaçmadı. Aslan’ın yıldızları bu gece de aynı kramponlarla sahada olacak.