Galatasaraylı taraftarlar, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında bugün oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi sarı kırmızılı takımın konakladığı otel önünde toplanarak, takıma destek verdi.

Galatasaray takımının konakladığı Point Hotel Barbaros önünde toplanan yaklaşık 200 taraftar, tezahüratlar yaparak derbi maç öncesi takımlarına destek verdi. Tezahüratlar üzerine terasa çıkan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder, taraftarları el sallayarak selamladı.

Albayrak daha sonra taraftarların yanına giderek, kendilerine teşekkür ederken, taraftarlar da Albayrak'a tezahüratlar yaparak karşılık verdi.

Basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Abdurrahim Albayrak, "Sabahın erken saatlerinde buraya gelerek takımı destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Takımımızın morali gayet iyi. Televizyon başındaki milyonlarca insan inşallah iyi bir futbol izler. Kavgasız, gürültüsüz bir maç olmasını diliyorum. Ülkemize hayırlı bir derbi olmasını diliyorum" dedi.