Galatasaray Spor Kulübü'nün 811 milyon liralık borç yükünden kurtulmak amacıyla ümit bağladığı Mecidiyeköy'deki otel projesi komisyona takıldı.

Galatasaray Kulübü'nün önem verdiği Mecidiyeköy'de  bulunan araziye otel yapılmasını içeren projeyle ilgili İstanbul Büyükşehir  Belediye Meclisi'ne sunulan izin talebi, metin hatası nedeniyle geri çekildi. 

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Dursun Aydın Özbek, AA  muhabirine yaptığı açıklamada, bölge planıyla ilgili bir düzeltme çalışması  olduğunu aktararak, "İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne bu konuyla ilgili  bir izin talebi sunmuştuk. Son anda fark edilen bir yazım hatası nedeniyle belediye meclisine sunulan izin talebini geri çektik. Yapılacak düzeltmenin  ardından önümüzdeki ay meclis onayından geçecek" ifadelerini kullandı. 

İzin talebiyle ilgili herhangi bir sorun olmadığını ve meclise  sunulmasının ardından da onay alacağını vurgulayan Özbek, "Bölge planıyla ilgili  notlar metin haline dönüştürülürken yanlış yazılmış. Bu nedenle de kendimiz geri  çektik. Yoksa herhangi bir problem yok" değerlendirmesinde bulundu.