Liverpool’un bonservisini almaması, Crystal Palace’ın da transferinden vazgeçmesinden sonra genç oyuncu ortada kaldı. Schalke’ye geri dönmek istedi. Ancak takım tarafından da reddedildi.

Alman Gazeteci Constantin Eckner'e göre, Almanya'nın ikinci kademesine düşen Schalke’nin onun maaşını ödeyecek durumu yok. Bu yüzden idmanlara bile alınmıyor.

Eckener, "Avrupa Şampiyonası sonrası tatilin ardından Kabak, Schalke'nin antrenmanlarına geri dönmek istedi. Ama ona yeni bir takım bulması için fazladan izin almasını söylediler. İsterse antrenman yapma hakkı var ama olmuyor. Bu çok garip bir durum.” ifadelerini kullandı.

Ozan Kabak 15 gün içinde Avrupa’nın 5 büyük liginden bir takımla sözleşme imzalamaması durumunda Galatasaray’a dönecek. Bir yıl kiralık oynayacak. Sarı-kırmızılıların elinde satın alma bedeli olacak.

Galatasaray elenirse rakibi kim olacak?

Galatasaray, St. Johnstone'u elemesi halinde UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Danimarka ekibi Randers ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde St.Johnstone'a elenmesi durumunda UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turundaki rakibi Vojvodina / LASK eşleşmesinin galibi olacak.

(Fotospor)