Bordo-mavililerde Alman ekibiyle görüşmeleri sürdüren Asbaşkan Ertuğrul Doğan, hali hazırda Norwich’te kiralık oynayan bonservisi Schalke’de olan Ozan Kabak’ın durumunu sordu.

Schalkeli yöneticiler Ozan’ı satmak istediklerini ve tekliflere açık olduklarını iletti. Doğan’a da Ozan’la görüşme yapması için yetki verdiler. Ozan'la Abdullah Avcı bir görüşme yaparak Trabzonspor’a davet edecek. Kabul ederse, Schalke ile görüşmelere başlanacak.

Ümit Özat: "Galatasaray seni Rams Park'da yer!" Ümit Özat: "Galatasaray seni Rams Park'da yer!"

8-9 milyon Euro bonservis bekleniyor

Almanya basınından Bild'in haberine göre milli takımda sakatlanan ve Norwich City'den Almanya'ya dönen Ozan Kabak ile Schalke yol ayrımında. Schalke'nin sportif direktörü Rouven Schröder'in Ozan Kabak'ın bonservisi için 8-9 milyon Euro civarında bir beklentisinin olduğu ögrenildi.

Kısa zamanda 4 kulüpte oynadı

Altyapısından çıktığı Galatasaray'dan 2019 yılında ayrıldıktan sonra Stuttgart'ın yolunu tutan Ozan, 6 ay sonra 15 milyon euro karşılığında Schalke'ye imza atmıştı. Geçen sezonun ikinci yarısını Liverpool'da kiralık olarak geçiren mili oyuncu, bu sezon ise Norwich City'de 13 maçta forma giydi. Son olarak forma giydiği Norwich City'nin, Ozan Kabak'ın 20 maça çıkması halinde 13 milyon euroluk satın alma maddesine sahip olduğu ancak oyuncunun sakatlığından dolayı bu sayıya ulaşamadığı açıklandı.

(Fotomaç)