Yahoo Sport Fransa'nın haberine göre genç futbolcu, 12 milyon euro bonservis bedeliyle Stuttgart'a transfer oldu. Ancak Ozan'ın şimdi mi yoksa sezon sonunda mı Alman ekibine katılacağına dair bir detay paylaşılmadı.Stuttgart, savunmanın önemli isimlerden Benjamin Pavard'ı 35 milyon euro bedelle Bayern Münih'e satmıştı. Ancak Pavard sezon sonuna kadar Stuttgart forması giymeye devam edecek ve anlaşma 1 Temmuz 2019'dan itibaren geçerli olacak. 

Öte yandan Ozan Kabak'ın sözleşmesinde 7.5 milyon euroya serbest kalır maddesi bulunuyordu. 

AJANSSPOR

Ozan Kabak'a sorular;

Hayatında örnek aldığın biri var mı? Bunun yanı sıra kendi mevkiinde en çok beğendiğin oyuncular kimler?

Babamın karakterini ve hayata karşı dik duruşunu her zaman kendime örnek aldım. Galatasaray'ın efsane kaptanlarından Bülent Korkmaz'ı oynadığım mevkii itibariyle da idol olarak görüyorum. Çok küçükken onu izleme şansı bulmuştum. Daha sonra da eski maçlarını seyrettim. Hırsını ve oyun karakterini çok beğeniyorum. Ben de onun gibi adımı Türk futbolunun unutulmazları arasına yazdırmak istiyorum. Günümüzden bahsetmek gerekirse de kendi mevkiim itibariyle dünya futbolunda en çok İspanyol oyuncu Sergio Ramos'u beğeniyorum.

Gelecekteki hedeflerin neler?

Öncelikli hedeflerim altyapısında bulunduğum Galatasaray'da A takıma, ay-yıldızlı formayla da A Millî Takım'a yükselmek ve buralarda kalıcı olmak. Daha sonrasında Avrupa'da oynayıp ülkemi en iyi şekilde temsil ederek yeni başarılara ve kupalara ulaşmak istiyorum. Avrupa'da, eğer fırsat olursa Premier Lig'de oynamak isterim. Çünkü bu ligdeki mücadeleyi beğenerek izliyorum ve maçlar her zaman tamamen dolu tribünler önünde oynanıyor. Premier Lig'de de Manchester United'a ayrı bir sempatim var. Galatasaray'dan ve U17 Millî Takımı'ndan yakın arkadaşım Atalay Babacan da bildiğiniz gibi orada oynarsa çok mutlu olacağını iletmişti size. Umarım bir gün Avrupa'da aynı kulüpte birlikte oynama şansına erişiriz.