Ozan Kabak, Tottenham’a mı transfer olacak? Transfer haberiyle ilgili ayrıntılar ve detaylar…

Ozan Kabak, Avrupa’da gözde isimlerden biri

Galatasaray’dan Stuttgart’a 11 milyon Euro karşılığında transfer olan, daha sonra Schalke’ye 15 milyon Euro bedel karşılığında giderek kariyerinde yeni bir sayfa açan Ozan Kabak, Avrupa’da gözde isimlerden biri haline geldi.

Schalke’nin yaşadığı kriz, Kabak’ın ayrılığına neden olabilir

Schalke’nin en başarılı futbolcularından biri olarak gösterilen Ozan Kabak’ın, Bundesliga ekibinin yaşadığı mali kriz sebebiyle takımda kalmasının zor olduğu konuşuluyor.

Schalke’ye yakın gazeteciler, ‘satılabilir’ görüşünde

Ruhr ekibine yakın basın mensupları, Ozan Kabak’ın satışıyla birlikte Schalke’nin rahatlayabileceği görüşünü savunuyor.

Tottenham ilgi duyuyor ama resmi teklif yok

Ozan Kabak’ın adı Jose Mourinho’nun çalıştırdığı Tottenham ile anılıyor. İngiliz basını, Tottenham’ın oyuncuya ilgi duyduğunu ancak; henüz resmi bir adım atılmadığını yazdı.

Bayern’i reddetti, Tottenham’a ilaç olabilir

Düzenli olarak forma giyebilmek adına Bayern Münih’e transfer olmayı reddeden Ozan Kabak’ın savunma problemleri yaşayan Tottenham’a ilaç olabileceği yorumları yapıldı.

Tottenham Başkanı, Ozan Kabak için pozitif

İngiliz gazeteci Alasdair Gold, Tottenham Başkanı Daniel Levy’nin Ozan Kabak ile ilgili pozitif görüşlere sahip olduğunu dile getirdi.

Ozan’ı isteyen kulüp 45 milyon Euro ödemek zorunda

Almanya’da yayınlanan makale ve haberlerde ise Schalke ile sözleşmesi devam eden Ozan Kabak’ın transferini gerçekleştirmek isteyen kulübün 45 milyon Euro ödemek zorunda olduğunu belirtiliyor.

Ozan, Premier Lig için ne demişti?

2020 yılı Ocak ayında kendisiyle yapılan bir röportajda genç futbolcu, ”Premier Lig benim hedeflerimden biri. Almanya’da bir süre daha kalmak istiyorum. Sonra Premier Lig’e sıçrama yapabilirim. Bundesliga üst seviyede bir lig. Ancak; dünyanın en büyük ve kaliteli ligi bence Premier Lig” ifadelerini kullanmıştı.

Ozan Kabak’ın sözleşmesi ne zaman bitecek

Ozan Kabak’ın Schalke ile 30 Haziran 2024 tarihine kadar süren bir sözleşmesi bulunuyor. Ozan bu sezon Schalke’de 28 maçta 1939 dakika süre aldı ve 3 gol 1 asistlik performans ortaya koydu.

Ajansspor