Ozan Kabak, Alman basınına bir röportaj verdi. Bayern Münih ile ilgili düşüncelerinden, takım arkadaşı Mario Gomez'in Türkçe bilgisine, Michael Reschke'nin Hannover maçı sonrası kendisine attığı mesajdan, soyadının anlamı ile ilgili Alman gazetecilerle girdiği diyaloğa kadar, bir çok önemli açıklamaya imza attı.

Reschke maçtan sonra mesaj attı

Kendisinin Galatasaray'dan transferini gerçekleştiren, geçtiğimiz ay Stuttgart'taki görevine son verilen sportif direktör Michael Reschke için "Kendisi İstanbul'da maçlarımı izledi, görüşmeleri yürüttü" diyen Ozan, iki gol attığı Hannover maçının ardından Alman yöneticinin kendisine attığı özel mesajı şöyle açıkladı:

'Böyle devam et Ozan'

"İyi işleri devam ettirmeni temenni ediyorum. İlerisi için sana en iyi dileklerimi gönderiyorum."

'Bundesliga'yı tüm dünya izliyor'

Almanya liginin zorlu bir lig olduğunu bunun da kendisinin gelişimine katkı yapacağını belirten Ozan Kabak "Bundesliga tüm dünyanın izlediği bir lig. Buradaki zorluk beni daha da geliştirecek" diye konuştu.

'Bayern'de oynamayı kim istemez'

Gelecek planlarından da bahseden Ozan, öncelikle takımında başarılı olmak istediğini söyleyerek "Sonraki adımı düşünmek için henüz erken. Ancak kim Bayern'de oynamayı istemez ki. Elbette İngiltere, İspanya ve İtalya'da, Avrupa'nın başka yerlerinde de büyük kulüpler var" dedi.

Almanların 'kabak' merakı

Röportajın bir bölümünde 'Gerçekten enteresan sorular soruyorsunuz' reaksiyonunu verdiği belirtilen Ozan Kabak’a Alman gazetecilerin 'Bay Kabak, gerçekten ‘kabak’ gibi mi?' diyerek kelimenin anlamını teyit etmek istedikleri, futbolcunun kabak tatlısını anlatarak "Türkiye'de böyle bir benim çok hoşuma giden tatlı var" dediği belirtildi. (Skorer)