Listeler verilmeden önce son gün ortalık toz dumandı. Adnan Öztürk’le son gün bir kez daha buluşan Başkan Mustafa Cengiz, kendi başkanlığı üzerinde birleşmenin daha doğru olacağını ve yönetimin de paylaştırılabileceğini söyledi. Öztürk ve ekibi buna olumlu baktı. Bir hafta önce Dursun Özbek'ten seçim sonrası için ''geniş yetkili Sportif A.Ş CEO'luk'' taahhüdü alan Burak Elmas devreye girdi ve aynı makamı Mustafa Cengiz'den talep etti.

Bu yetkiyle Sportif A.Ş'de en yetkili konumuna gelmek isteyen ve Abdurrahim Albayrak ile Fatih Terim'in bile üstü durumuna geçmeyi talep etti. Mustafa Cengiz, bunun kulüp içi dengeleri bozacağını düşünerek reddetti. Elmas'ın sade yönetici olarak kalmasını istedi. Öztürk’e, ''uçuk taleplerden vazgeçilirse bu anlaşma olur'' diyerek Elmas’ı ekarte etmesi için mesaj yolladı. Ama Elmas’ın gücü Korkut ve Öztürk’ün ''evet” demesini engelledi. Birleşme yattı.

Anahtar Burak Elmas'a geçecek

Ozan Korkut’un seçilmesi durumunda geniş yetkilerle baş sorumlu Burak Elmas olacak. Onun yanına yardımcı olarak Ünal Aysal'a yakınlığıyla bilinen Yasin Çakmak’ın gelmesi bekleniyor. Adnan Öztürk'ün ise 2’nci başkan olarak görev yapacağı konuşuluyor.

Kaynak: Fotospor