İşte Korkut'un verdiği demeçler:

“Bugüne kadar yapılan hadiselerden memnun değilim. Son divan toplantısına da iştirak ettim. Sayın başkan daha fazla şikayette bulundu. O makam şikayet makamı değildir. Çözüm bulma makamıdır. Bu göreve soyunduysanız bunları bilmelisiniz. Tecrübeniz olmadan geldiyseniz, burası öğrenme makamı da değil!”

“Başkan adaylığım için bir talep yok. Böyle bir aciliyet de var mı bilmiyorum. Arkadaşlarla aramızda tartışıyoruz ama şu an bir şey yok. Ama bir kadro düzeltmesi gerekiyor. Galatasaray’ın bir toparlanması lazım. Bunu belki ifade edemiyoruz ama camiada bir sıkıntı, bir rahatsızlık var.”

Ozan Korkut: İhtiyaç varsa biz hazırız!

CAMİAYA KORKU VERMEYE ÇALIŞIYORLAR!

“Galatasaray’da bir temsil sorunu olduğu kesin. Ozan Korkut ve ekibi Galatasaraylıları, seçimlere bağlı değildir. Sürekli çalışmaktadır. Camiamız açısından bize ne zaman nerede ihtiyaç olursa bunu karşılayacak noktadayız.”

Ozan Korkut: "Biz seçilmezsek şöyle olur, şu gelir bu gelir’ gibi basit yaklaşımların günü geçmiştir.”

“Tüm Galatasaraylıları’ın umutlarını canlı tutmasını istiyorum. Galatasaray camiasında seçim döneminden beri korku verilmeye çalışılıyor. ‘Biz seçilmezsek şöyle olur, şu gelir bu gelir’ gibi basit yaklaşımların günü geçmiştir.”

“Kulübümüzden yapılan açıklamadaki ‘fırsat kollayıcılar’ ifadesi yermek için söylenmişse, daha bir başka başkanımızın ‘Tüydüler’ demesinden farklı değildir. Bana direkt onu çağrıştırıyor. İki söylemde eşit şekilde antipatik geliyor bana.”