İşte Ozan Korkut'un açıklamaları:

"Kendimi ne kadar Galatasaray’ın çocuğu görüyorsam Fatih Terim’i de en az o kadar Galatasaray’ın çocuğu olarak görüyorum. Eğer seçilirsek futbolun patronu Fatih Terim olacaktır. Biz Fatih Terim’i sadece hoca olarak da görmek istemiyoruz. Olur da biz seçilirsek önceliğimiz Fatih Terim ile devam etmek ve hocamızın yönetim kurulunda faal olmasını, finansal boyutuyla işin içinde olmasını ve karar verenlerden biri olmasını sağlamak olacaktır."

"Fatih Terim Galatasaray camiasının dinamiklerine hakim bir insan, içimizden birisi ve divan kurulu üyesi. Ben bunu rekabetçi bir avantaj olarak görüyorum. Her kulübün böyle bir şansı yok. Galatasaray Kulübünün bir üyesi olarak gayrimenkul projeleri duymaktan bıktım. Ben spordan değer kazanmayı vaat ediyorum. Doğru tesisleşme, doğru stratejiler ve genç yaştaki çocuklarımızı Galatasaray’a kazandırarak sportif başarı ve kazanç elde etmeliyiz.

''Dünyanın her yerinde Galatasaraylı futbolcular biliniyor'' 

‘Ben Amerika’ya transfer olduğumda oralarda da Galatasaray’ın bilindiğini gördüm. Dünyanın her yerinde Galatasaray ve futbolcularını biliyor. Bu kadar bilinir olmuş olduğunuz noktada bunu paraya çevirmek zor değil. Bugün her yerde Real Madrid, Manchester United formaları satılıyor. Bizim markamız da bu seviyelerde. Yani bu alanlarda yer almamız lazım. Global olarak var olacağız."