Fenerbahçe’nin transferi için Bursaspor’a 4 milyon Euro teklif ettiğini açıkladığı, Trabzonspor’un da almak için devrede olduğu Ozan Tufan, Galatasaray taraftarı çıktı.
 
Bu sezon hem Bursaspor hem de Milli Takım formasıyla gösterdiği performansla transferin gözdesi haline gelen Ozan için Fenerbahçe ve Trabzonspor yarışıyor.
 
OZAN TUFAN'DAN GALATASARAY'A DESTEK
 
Ozan Tufan, resmi twitter adresi olan “@OzanT17” adresinden, 22 Nisan 2012’de yani Bursaspor ile profesyonel sözleşme imzalamadan önce Galatasaray’a destek veren tweetler attı. O tweetlere FutbolArena ulaşırken, Ozan Tufan Bursaspor'la sözleşme imzaladıktan sonra bu paylaşımları sildi.

O GÜN DERBİ VARDI 
 
Ozan’ın 22 Nisan 2012’de “Bugün günlerden Galatasaray”, “Saldır Galatasaray!” diye tweetler atarak Galatasaray’a destek verdiği gün Galatasaray - Fenerbahçe maçı oynanıyordu. 
 
Bugün “bonservisi için 4 milyon Euro teklif ettik” diyen Fenerbahçe, 22 Nisan 2012’de Süper Final Şampiyonluk Grubu ikinci maçında Türk Telekom Arena’da Galatasaray’a konuk olmuştu. Fenerbahçe, Galatasaray’ı, Ziegler ve Stoch’un golleriyle 2-1 yenmişti. Galatasaray’ın tek golünü ise serbest vuruştan Selçuk İnan atmıştı.
 
Ve bu maç öncesi bugün Fenerbahçe’nin almak için teklifte bulunduğunu açıkladığı Ozan Tufan bunları yazmıştı!

futbol arena