Timsah’ı eski golcüsü Sercan, Yekta ve Furkan gibi isimleri takas olarak sunup bir miktar da parayla ikna etmeyi planlayan sarı-kırmızılılar, Pitbull’un eksikliğini milli futbolcu ile gidermek için kararlı

Galatasaray'da forvet ve stoper takviyesi transfer gündeminin en önemli maddeleri olarak gözükse de Felipe Melo’nun Inter’e gitmesinin an meselesi olması orta saha takviyesini de zorunlu kılıyor. Bu konuda ise hem Pitbull’un açığını doldurmak hem de kulübün geleceğini de oluşturmak için hareket etmeyi planlayan sarı-kırmızılılarda tüm yollar Ozan Tufan’a çıkıyor.

Transfer döneminin en popüler isimlerinden olan 20 yaşındaki yıldızı kadrosunda görmeyi çok isteyen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kurmaylarıyla yaptığı görüşmelerde Ozan’ın takıma dinamizm katacağını ve uzun yıllar sarı-kırmızılı formaya başarıyla hizmet edebileceğini aktardı.

SORUN BONSERVİS

Genç yetenek için yeşil-beyazlıların nabzını yoklayan Aslan’ın önündeki en büyük engel ise oyuncu için biçilen yüksek bonservis ücreti. Yapacağı mali hamlelerde ayağını yorganına göre uzatması gereken sarı-kırmızılılar, sezon başında 15 milyon Euro gibi rakamların konuşulduğu Ozan için takas ve duruma göre bir miktar para ödemeyi planlıyor.

Bursa'nın 2009-10’da kazandığı ilk ve tek şampiyonluğun başmimarlarından Sercan Yıldırım ile Yekta Kurtuluş, Furkan Özçal gibi kadroda düşünülmeyen isimleri Timsah’a önerecek olan G.Saray yönetimi, karşı tarafın sergileyeceği tavra göre bunun yanında bir miktar parayı da gözden çıkaracak. 

Kaynak: Şampiy10