Antalyaspor başkanı Gültekin Gencer, Mehmet Özbek ve Kamerunlu yıldızın menajerinin de katıldığı görüşme sonrasında "İmzalar her an atılabilir" yorumları yapılmıştı. Fakat alınan bilgilere göre transferin önünde büyük bir engel bulunuyor.

Samuel Eto'o'nun Antalya'da kazandığı yıllık 3 milyon Euro'yu Galatasaray'dan da talep ettiği öğrenildi. Fakat UEFA ile yaptığı anlaşma nedeniyle maaş ödemelerinde kemerleri sıkmak zorunda olan Galatasaray şu anda bu rakamı ödeyecek durumda değil.

''Sokağa atacak paramız yok''

Başkan Özbek, Samuel Eto'o hakkında çıkan transfer dedikodularına açıklık getirdi.

Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o'nun adının Galatasaray ile anılması Başkan Dursun Özbek'i bir hayli sinirlendiriyor.
Taraftarların böyle haberlere itibar etmemesini isteyen Özbek, 36 yaşındaki bir oyuncuyu transfer etmek istemediklerini söyledi.

Eto'o için Antalyaspor'un talep ettiği yüksek bonservis bedeli oyuncunun taleplerinin yüksekliğini de bilen Özbek, "Bizim sokağa atacak paramız yok" diyerek söylentilere son noktayı koydu.

Teknik direktör sorunu 

Mehmet Özbek'in durumu ağabeyi Dursun Özbek'e aktardığı ve konunun yönetim toplantısında masaya yatırılacağı öğrenildi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o'yu çok beğendiği fakat yeni hoca açıklanmadan transfer yapmanın doğru olmadığını düşündüğü belirtiliyor. Eğer 3 milyon Euro'ya kaynak yaratabilirse, hoca sorununun çözülmesinin imzalar atılacak...