Türk Telekom Arena'daki çok amaçlı salonda düzenlenen 2015 yılı üyelik berat takdim törenine katılan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, burada basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski'ye Çin'den transfer teklifi yapıldığına yönelik basında yer alan haberlerin hatırlatılması üzerine Özbek, "Valla ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ciddi bir şey olsaydı, bana kadar ulaşırdı" dedi. 

Özbek, 30 yaşındaki oyuncuyla ilgili kendilerine ulaşmış herhangi bir teklifin bulunmadığını vurgulayarak, "Teklifi ciddiye almamız için yazılı olarak ilgilisinin kulübe müracaatı gerekiyor ama şu ana kadar herhangi bir müracaat veya benim önüme gelmiş yazılı bir teklif yok" şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun, 'Podolski veya Burak Yılmaz için herhangi bir transfer teklifi olursa satmayı düşünür müsünüz?' sorusu üzerine ise sarı-kırmızılı kulübün başkanı, şunları kaydetti:

"Kulübün böyle bir arzuyla hareket etmesi yanlış olur. Sadece oyuncu satmaya değil, aynı zamanda sportif başarıya da odaklanmış bir kulübüz. Böyle bir şey, teklifin olması halinde gündemimize gelecektir ama şu ana kadar Podolski için bana gelmiş bir teklif yok."