Telegol'e konuşan Dursun Özbek, "UEFA'dan çıkan metin bana da ulaştı ama daha ne olacağı henüz belli değil. Şubat sonu gibi devam olacak. Durumla ilgili kesin bir yorum yapmak mümkün değil. Biz transfer yapmaya devam edeceğiz. Bizim yaptığımız savunma UEFA'nın karar almasını zorlaştırdı. Şubatta gidip bir daha konuşacağız" dedi.

UEFA kanadından böyle bir açıklama yapılmasının sürpriz olmadığını da açıklayan Özbek, "En kötü senaryo ne olur tahmin etmek zor. Bizi hukuk kurullarına sevk edeceklerini daha önce söyledik. Geçmişten gelen mali açık çok büyük. Böyle bir durumun ortaya çıkacağı belliydi. Belirli bir periyotta incelenecekti. UEFA geçmişi didik didik ediyor. Galatasaray önemli bir marka.  Bu araştırmanın ardından fırtına çıkar mı bilemem. Mali durumumuz ortada" yorumunu yaptı.

Martin Benitez'in transferi konusunda son durumdan haberdar olmadığını da söyleyen Özbek, "Fatih İşbecer yolda. Arjantin'le telefon bağlantısı kurmak çok zor olduğu için detaylarını bilmiyoruz. Fatih Bey gelsin ne olduğünu anlayacağız" diye konuştu.

Basın toplantısı düzenlenecek

Kulübümüzün Başkanı Dursun Özbek'in bugün UEFA Finansal Kontrol Kurulu ile ilgili basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.

Kuküpten, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Dursun Aydın Özbek, 19 Ocak 2016 Salı günü saat 17.30’da, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da, UEFA Finansal Kontrol Kurulu’nun yaptığı son açıklamanın detaylarıyla ilgili kamuoyunu bilgilendirme amaçlı bir basın toplantısı düzenleyecektir." açıklaması yapıldı.