Galatasaray, G.Antep'i 3-1 mağlup ederken maçtaki futbol ve gollerden çok maç öncesindeki duygu dolu anlar ile Yasin Öztekin'in ilk golünden sonra sevincini polislere sarılarak paylaşması akıllarda kaldı. Yasin ile üç polisin birbirine sarılması, kaptan Selçuk ile bir polis memurunun maç öncesinde tribünleri selamlaması herkesin gözlerini yaşartırken olayların kurgu olmadığı ortaya çıktı.

Maç öncesinde G.Saraylı idareciler soyunma odasında tüm oyunculara birer karanfil verip bunları polislere vermeleri kararı alındı... Buraya kadar planlı olan bu anmanın, başsağlığının sonrasında ise tamamen G.Saraylı oyuncuların hamleleri yatıyor. Önce G.Antepsporlu oyuncular ardından da hakemlerle konuşan sarı-kırmızılı oyuncular karanfilleri birlikte verme teklifinde bulundu.

Seremoni öncesinde polislere verilen karanfiller sonrasında tribünlerin "Selçuk İnan, çevik polisi buraya getir" tezahüratı inletti Arena'yı. Selçuk bir çevik kuvvet polisi ile birlikte tribünleri selamlarken tüm Türkiye o anlarda birlik oldu.

'BAŞKAN ARIYOR!'

Ancak asıl boğazımızın düğümlendiği anlar maç sırasındaydı... Mücadelenin ilk golünü atan Yasin, önce selamını verdi ardından da kenarda bulunan üç polise sarılıp hem sevincini paylaştı hem de tüm Türkiye'nin taziyelerini iletti. Maç bitip soyunma odasına indiği anda ise Yasin'in telefonunda "Başkan Dursun Özbek arıyor" ifadesi belirdi... Özbek telefonu açan Yasin'e şu sözlerle hepimiz adına teşekkür etti:

"Bizi onurlandırdın. Bir insan olarak gösterebileceğin en güzel kareyi bize yaşattın. G.Saraylılık duruşu budur. Sana teşekkür ediyorum. Hepimiz adına polislerimize sarıldın. Ülkemiz adına çok önemliydi."