Ocak’ta dağıtılan senetleri kapatan yönetim 5 Temmuz’daki Avusturya kampına kadar şampiyonluk primlerini de yatıracak.
G.Saray Başkanı Dursun Özbek ve yönetimi önceliğini 4. yıldızın mimarlarını mutlu etmek olarak belirledi. Elde edilen kaynaklar ve gelirle transfer bütçesi oluşturmak yerine takıma ödeme yapıldı ve verilen söz yerine getirildi. 

Galatasaraylı futbolculara Duygun Yarsuvat döneminde ocak ayında verilen senetler, haziran ayının 2. haftasında kapatıldı. Özbek, futbolculara bir söz daha verdi. Avusturya’da 5 Temmuz’daki kampa kadar 3.2 milyon dolarlık şampiyonluk primleri de yatırılacak
.
KAYNAK YARATILACAK

İki ay içinde şampiyonluk primleri ile vergi ödemeleri, basketbol ve amatör branş ödemeleri, oyuncu taksitleri olmak üzere 60 milyon TL daha ödemesi olan Dursun Özbek yönetimi, transfer çalışmalarına temmuzda hız verecek. Kampta Sercan, Dany, Furkan ve Amrabat’ın da yer alacağı 33 kişilik kadronun durumuna bakılıp girişimlere başlanacak.
Bu sürede G.Saray yönetimi, kombine yenileme, forma sponsorluğu, mağazacılık geliri ve 11 Temmuz’da yapılacak olan olağanüstü mali kongrede istenecek olan borçlanma yetkisini de alıp kaynak oluşturacak.