Özbek, "Taraftarlarımızın içi rahat olsun, şampiyon kadromuz var. Bu şampiyon kadroya gerekli takviyeleri yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Transfer temaslarının sürdüğünü belirten Özbek, "Hamza Hamzaoğlu ile sürekli iletişim halindeyiz. Hocamız bize ikinci Avusturya kampından sonra rapor sunacak. Bu rapora göre takviyelerimizi yapacağız. İkinci kampın sonuçlanmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Felipe Melo konusu

Geçen sezonu çifte kupa ile tamamlayan sarı kırmızılılarda Özbek, "Elimizde yıldızlarla dolu bir kadro var. Bu kadronun eksik yönlerini biliyoruz. Hamzaoğlu'nun istediği bölgelere transferlerimizi yaptık ve bugünlerde titiz bir şekilde çalışmalarımız sürüyor. Melo'nun durumuna göre orta sahadaki transfer politikamız belirlenecek. Oradan çıkacak sonucu bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yaptığı transferlere de değinen Özbek, "Fenerbahçe yeni bir kadro kuruyor. Sahaya çıkacak olan 11 futbolcudan bir çoğu yeni transfer olacak. Ancak bizim de kadromuzun gücü belli. Şampiyon takımdan bahsediyoruz. Bir yandan da geleceğe yatırım yapıyoruz. Araştırdığımız genç oyuncular da var, bir yandan Galatasaray'ın Avrupa'da başarılı olması için çabalarken bir yandan da geleceğimizi oluşturacak isimler üzerinde çalışıyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.