Galatasaray ile yollarını devre arasında ayıracağı iddia edilen Goran Pandev için yetkili ağızdan açıklama geldi. Milliyet’e konuşan futbolcunun menajeri Carlo Pallavicino, Pandev’in sarı-kırmızılı ekipte devam edeceğini söyledi.
 
Sezon başında Napoli’den 1+1 yıllık sözleşmeyle transfer edilen Makedon oyuncu için İtalyan menajer, “Pandev şu an Galatasaray’da mutlu ve takımdan ayrılmayı düşünmüyor. Elbet ilk dönemlerinde sıkıntılı zamanlar da geçirdiği oldu ancak artık uyum sağladı. Ocakta kesinlikle ayrılmayacak ve sezon sonuna kadar takımında kalacak” dedi.
 
31 yaşındaki oyuncu için başka takımların ilgisine de açıklık getiren Pallavicino, “Genoa’nın ilgilendiği doğru. Kadrolarına katmak istediler. Ancak oyuncu sarı-kırmızılılarda devam etmekten yana olduğunu ortaya koydu. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek. Galatasaray’da devam etmek konusunda olumlu düşünüyor. Bu açıdan her şey kulübe bağlı. Eğer opsiyonu kullanırlarsa Pandev de severek devam edecek, aksi takdirde yollar ayrılacak” diye konuştu.