13 yıl 5 ay 19 gün sonra aynı zeminde bu kez Şampiyonlar Ligi mücadelesinde sahne alacak Cim-Bom, bu kez gruptan çıkma mücadelesi verecek.

FC. Kopenhag Basın Sözcüsü Christian Wolny, bu zorlu maç öncesinde büyük jest yaparak stadın kapılarını Milliyet’e açtı. Galatasaray karşılaşmasına hazırlanan Parken Stadı’nın çimlerinin bakımı, ultrason ışınlarıyla ve fıskiyeden fışkıran sularla yapılırken, deri koltuklarla kaplı yedek kulübelerinin tamamı kalın bir muşambayla örtülerek muhafazaya alınmış.

Parken Stadı’nda, yapılan bazı değişikliklerle soyunma odaları ve çıkış tünelinin yeri değişti ama, kaleci Claudio Taffarel’in devleştiği, penaltıların atıldığı ve kupayı getiren son penaltıyı kaleci David Seaman’ın yanından ağlara göndererek gole çeviren Gheorghe Popescu’nun son vuruşu yaptığı o kalenin yeri değişmedi. Yarın akşam da o günlere tanıklık eden Taffarel, bu kez kaleci antrenörü olarak yer alacak.

Hakem Atkinson

Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. haftasında yarın oynanacak Kopenhag-Galatasaray maçını İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Martin Atkinson yönetecek. Atkinson’un yardımcılıklarını Peter Kirkup ile Simon Long  yapacak.