Pazar günü yayınlanmaya başlayan ve büyük beğeni toplayan Kadir Çöpdemir’li Passolig reklam filmlerinin de etkisi ile Passolig adedi 146,011’e ulaştı. Reklamın yayınlanmasını takiben 6 saat içinde 3,000 Passolig başvurusu yapıldı…

Reklam filmi için 120 kişilik ekip 35 saat çalıştı
Çekimleri İstanbul’da, 2 gün boyunca 4 farklı mekanda gerçekleştirildi. 120 kişilik bir ekiple yaklaşık 35 saat çalışıldı. Sevimli bir holiganı canlandıran Kadir Çöpdemir, çekimler boyunca çok neşeli ve eğelenceliydi. Reklam filminin yönetmenliğini ise Hakan Algül yaptı. Algül “İki gün süren çekimlerin her dakikasından büyük keyif aldım; ekiple birlikte eğlendim ve ortaya muhteşem bir kampanya çıktı” dedi.

“Toplamda Galatasaray, Anadolu’da Torku Konyaspor”
Reklam filmin yayınlanmaya başlamasıyla hızlanan Passolig adetlerinde, kulüp sıralamasında Galatasaray 39,348 kartla, en çok taraftarı Passolig kart sahibi olan takım olurken, Beşiktaş 38,392 kartla ikinci sırada. Son bir hafta içinde gerek Şehir içi çalışmalar, gerekse kombine bilet satışlarının hızlanması ile Torku Konyaspor 3. Sıraya oturdu. 9,456 karta sahip olan Konyaspor Anadolu’da en çok Passolig karta sahip kulüp olarak büyük fark yaratıyor.  4. Sıradaki kulüp Süper Lig’in yeni ekiplerinden Balıkesirspor. Passolig projesinin en başından beri e-bilet uygulamasına büyük destek olan Balıkesir, uygulamaya olan desteğinin ödülünü kart adetindeki artışla alıyor. Kırmızı beyazlılar şimdiden 8,244 adete ulaştılar bile.

“Trabzonspor ve Mersin idman Yurdu’da 5,000 adedi geçti”
Passolig satışları son haftaya kadar durgun giden Karadeniz fırtınası özellikle reklam kampanyası ile birlikte atağa geçti. Bomba transferleri peşi sıra patlatan Trabzonspor Yönetimi hem Passolig kart sayısını hem de kombine bilet satışlarını artırmaya başladı. Bu sezon yeni stadında maçlarını oynayacak Mersin’in kırmızı şeytanları da 5,000 kartın üzerinde taraftarı Passolig kart sahibi olan kulüpler arasında.

Passolig bir stadyum giriş kartından çok daha fazlası
Passolig, taraftarlara bir stadyum giriş kartından çok daha fazlasını sunuyor. Stadyumlara girişin anahtarı olmanın yanı sıra, dilediğiniz yerde alışveriş yapmanıza imkan sağlaması, anlaşmalı illerde toplu taşımada kullanılması, Türkiye’nin en büyük markalarında sağladığı fayda ve fırsatların yanında taraftar kart olması ile birlikte Türkiye’deki hiçbir  kartın yapamadığını üstelik en ucuza yapıyor. Sektördeki kartlar ortalama yaklaşık 75 TL iken, Passolig 15 TL’lik ücreti ile taraftarın kesesine elini uzatmıyor.

Alınacak her Passolig, kulübe maddi katkı demek
Kartlar için ödenen bedelin sadece 7,95 TL’si , kartın operasyonel giderlerini karşılamak için Passolig tarafından alınmakta olup geri kalan tüm bakiye kulüplere gelir olarak aktarılmaktadır. Ayrıca kartlar kullanıldıkça da somut Finansal katkı sağlamakta, kart kullanımından elde edilecek gelirin %47’si takımlara kalmaktadır. Örneğin 25 TL bedelli Galatasaray kartlarından 17,05 TL ,TFF üzerinden Galatasaray’a aktarılmaktadır.

Şartsız, Koşulsuz 7’den 77’ye herkes için Passolig
İster cepten ister web’den Passolig’e başvurmak çok kolay. Şart , koşul yok. 7’den 77’ye herkes sahip olabilir. Tek yapmak gereken 
www.passolig.com.tr adresini ziyaret etmek ve formu doldurmak. Ayrıca stadyum gişelerinden ve yurt çapından 3,000’den fazla noktada bulunan n’kolay iş yerlerinden de Passolig kartınızı alabilirsiniz.