Galatasaray'ın Benfica'yı 2-1 mağlup ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu maçını İngiltere'de naklen yayınlayan BT Sport'un yorumcusu James Richardson, "Galatasaray bu formda oynarsa Fenerbahçe'nin işi zor" dedi.

Galatasaray - Benfica maçının İngiltere'deki naklen yayınında yorumlarda bulunan James Richardson, Galatasaray'ın oyunu kontrol altına aldığında, "Benfica'ya ne oldu?" ifadesini kullanırken, karşılaşmanın ardından da, "Galatasaray, golü yedikten sonra çok iyi bir futbol sergileyerek maça döndü. İkinci devre Benfica'nın maça geri dönme çabaları boşa çıktı. Galatasaray, ikinci devre kontrolü elinde tuttu ve 2-1 ile yetinmeyip üçüncü gol peşinde de koştu. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk galibiyetini alan Galatasaray, bu formda oynarsa, Pazar günü Fenerbahçe'nin işi zor" dedi.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in performansından da övgüyle bahseden Richardson, "Sneijder çok iyi oynuyor. Benfica kalesini vuruşlarıyla zorladı" yorumunu yaptı.

James Richardson ayrıca, Türk Telekom Arena tribünlerindeki boşluklara da dikkati çekerken, "Tribünlerde boş yerler olması yazık" ifadesini kullandı.