"BU HAFTA LİG BİTEBİLİR"

"Bu hafta ligin sonu için kırılma haftası olabilir. Öyle skorlar çıkar ki lig yeniden başlar, öyle skorlar çıkar ki lig biter ama aşağısı için büyük endişeler başlar. Nasıl mı, cevabı çok açık…"

"BAŞAKŞEHİR ŞAMPİYON OLABİLİR"

"Diyelim ki kolay değil ama Başakşehir, Vodafone'da Beşiktaş'ı yendi. Cumartesi gecesi bu maç bitti ve pazar geceki dev derbi başladı. 20 yıllık gelenek devam etti ve yine kolay değil ama F.Bahçe de G.Saray'ı yendi. Bence o gece Başakşehir, kesinlikle şampiyon olmuştur."

"SÜPER LİG YENİDEN BAŞLAR"

"Amaaa bir de madalyonun öbür yüzü var. Beşiktaş formda Rize'yi paramparça etti. Kendi evlerinde de Başakşehir'i yenmeleri asla sürpriz olmaz. Diyelim ki yendiler ve pazar gecesi G.Saray da 20 yıllık efsaneyi bozuverdi, onlar da F.Bahçe'yi yendiklerinde Pazar gecesi 21.45'te Süper Lig, Başakşehir'in 3 puan farkıyla yeniden başlar."

"3 SKOR DA BİRBİRİNE YAKIN"

"Pazar geceki maçta eğer 20 yıllık gelenek diye bir kavramımız olmasaydı, 3 skorun da birbirine yakın olacağı bir maç derdik. Gerçekten kadro kalite ve kalitesizliği, eksik oyuncular, ev sahibi avantajını bir bütün olarak değerlendirdiğimizde 3 skor da birbirine yakın görünüyor."

"G.SARAY BİR GÜN KAZANACAK"

"20 yıldır çok ağır basan bir gelenek var. G.Saray kazanamıyor. Ama bu bir gün olacak. 14 Nisan mı, yoksa uzun yıllar sonra mı, bilemiyorum."

"YANAL KARİYERİNİ KAYBEDER"

"Eğer Galatasaray'a yenilirse Ersun Yanal gözden düşer, kariyerini kaybeder. Galatasaray'ı şampiyon yapan hoca olarak seneye ancak Kalamış'a çay kahve içmeye gider,antrenörlük hayatın biter."

"BEŞİKTAŞ BİRAZ ÖNDE"

"Bence Beşiktaş-Başakşehir maçında 3 skor da birbirine yakın. Tabii ki Beşiktaş ev sahibi avantajı, yükselen formu, kaliteli ayakları ve Burak faktörüyle biraz daha önde görünse de beraberlik ve Başakşehir'in galibiyetine asla olamaz diyemeyiz."

"BAŞAKŞEHİR ZOR GOL YİYOR"

"Başakşehir'in oyuncu yapısına baktığımızda her an sonucu değiştirecek önemli ayakları var. Üstelik takım savunmasını çok iyi yapıp çok zor gol yiyorlar."