Fernando Muslera'nın arkasında yedek bekleyecek yerli kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray, Akhisarspor'un 32 yaşındaki başarılı kalecisi Fatih Öztürk'ü sezon sonunda kadrosuna katmayı hedefliyor

Ara transfer döneminde Galatasaray'ın gündemine gelen Fatih Öztürk, halen sarı kırmızılıların radarında. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki kaleciyi, Galatasaray'ın bedelsiz olarak kadrosuna katması planlanıyor.

Ocak'ta da Galatasaray'ın kadrosuna katmayı planladığı ancak kulübünden bedelsiz olarak ayrılma ihtimali olmadığı için rafa kaldırılan Fatih için sezon sonunda yeniden görüşmeler yapılacak.

Fatih Öztürk bu sezon ne yaptı?

Fransa'nın Phalsbourg şehrinde dünyaya gelen Fatih Öztürk 1986 doğumlu 32 yaşında. Fatih Öztürk bu sezon Akhisarspor forması ile 26 karşılaşmada 2,370 dakika süre aldı. Fatih Öztürk kalesinde toplamda 41 gol gördü. Tecrübeli file bekçisinin Akhisarspor ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek.

PENALTI CANAVARI

Bu sezon başında Galatasaray ile oynanan Süper Kupa Final maçında Bafetimbi Gomis'in kullandığı penaltıyı kurtararak takımına kupa kazandıran Fatih Öztürk, ilerleyen haftalarda yine Garry Rodrigues'in penaltı atışını kurtararak kalesini Galatasaray'a kapatmıştı. Fatih Öztürk takımı adına bu sezon 3 penaltıya izin vermedi.