Gelen bilgilere göre Arda Turan’a teklifi sunan Shanghai takımıydı. Çin ekibi o dönemde takımın başına getirdiği Vitor Pereira’nın isteğiyle Arda Turan’a teklif yaptı. Ancak Barcelona teklifi kabul etmedi.

Arda’nın Çin macerası başlamadan bitti. Tecrübeli futbolcu daha sonra Ocak ayında Başakşehir’in yolunu tuttu.

“GEDSON BURADA ÇOK MUTLUYDU”

Jorge Mendes’in beraber çalıştığı menajer Ahmet Bulut, Fernandes hakkındaki transfer iddialarını da değerlendirdi.

“Gedson için şu an erken. Büyük ihtimalle transfer olacak. Benfica’dan ayrılacak. Benim gönlümden geçen Türkiye’ye gelmesi. Bilemezsiniz. İngiltere’de bir kulüp çıkar belki çok büyük para verir. Gedson burada çok mutluydu. Burada oynamak da istiyor. Burada iyi oynadı. Kulübü son güne kadar bekledi ve maalesef vermedi. Hoca da oynatmadı Benfica’da. 1.5 yıllık sözleşmesi var. Bu devre arasında satmaları lazım para kazanmak için.”

“SEZON BAŞINDA OLABİLİRDİ”

“Daha kasım ayındayız. Ocak ayına çok var. Sezon başında Gedson Galatasaray’a transfer olabilirdi. Benfica satmak istemedi. Haberlerde çıkan rakamlar değişebilir. Kime göre, neye göre 8. Belki 2-3 milyona bitecek. Ne kadar az olursa o kadar iyi. Çoğu haberler doğru değil. X kulüp 20 milyona vermeye hazır. Bir kulüp teklif yapmadan önce kimseye söylemez. Yaptıktan sonra da kimseye söylemezler, bu gizlidir.”

(Fotomaç)