UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Benfica karşısında  önemli bir galibiyet elde eden Galatasaray, Süper Lig'de ve Avrupa arenasında  olmak üzere çıktığı son 6 maçta yenilmedi. 
 
Elde ettiği sonuçlarla taraftarının yüzünü güldüren "Cim Bom", Süper  Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe ile yapacağı derbi öncesinde de moral buldu. 
 
Son yenilgisini 15 Eylül'de UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ilk  maçında Atletico Madrid karşısında (2-0) yaşayan sarı-kırmızılı ekip, daha sonra  ligde çıktığı 4 maçı kazandı, Avrupa arenasında da birer galibiyet ve beraberlik  aldı. 
 
Süper Lig'de Trabzonspor'u 1-0, Gaziantepspor'u 2-1, Medipol  Başakşehir'i 2-0 ve Gençlerbirliği'ni 4-1 yenen Galatasaray, "Devler Ligi"nde  Astana ile 2-2 berabere kaldı, Benfica'yı 2-1 mağlup etti. 
 
En golcü Podolski 
 
Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Lukas Podolski, takımın  en golcüsü olarak dikkati çekiyor. 
 
Kariyerinde bundan önceki 2 sezonda Arsenal'de ve Inter'de beklenen  performansı gösteremeyen Podolski, sarı-kırmızılı formayla çıkışa geçti. Ligde 4  gol kaydeden Alman yıldız, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de 1 gol atarak, toplamda 5  gole ulaştı. 
 
Sarı-kırmızılılarda Burak Yılmaz 3, Wesley Sneijder, Umut Bulut, Bilal  Kısa ve Selçuk İnan 2'şer, Yasin Öztekin, Semih Kaya ile Aurelien Chedjou ise  1'er golle takıma katkı sağladılar. 
 
Bu sezon yaptığı 12 resmi maçta toplam 22 gol atan sarı-kırmızılılar,  maç başına 1,8 gol ortalamasıyla mücadele ediyor.