Lukas Podolski, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktörümüz Mustafa Denizli yönetimindeki idmanın ilk bölümünde ısınma ve koordinasyon hareketleri yapıldı.

Daha sonra tek grup hâlinde pas çalışması yapan takımımız, ardından belirli bir bölgede sonuçlandırma amaçlı küçük bir oyun gerçekleştirdi.

Antrenmanın ana bölümünde dar alanda baskıya ve şuta dayalı çift kale maç yapıldı. Toplam 80 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Türkiye Kupası’ndaki Akhisar Belediyespor karşılaşmasında forma giyen oyuncular, ısınma hareketleri sonrasında rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi.

Poldi hastalığını atlattı

Lukas Podolski, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı. Hamit Altıntop, takımdan ayrı sahada adaptasyon ve koordinasyon çalışması yaptı. Sinan Gümüş’ün tedavisine devam edildi.

Galatasaray Futbol Takımı, Mersin İdman Yurdu karşılaşması öncesinde yarın saat 12.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir antrenman daha gerçekleştirdikten sonra saat 15.15’te Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Adana’ya hareket edecek.

Takımımız, Adana’ya ulaştıktan sonra karayolu ile Mersin’e geçerek cumartesi akşamı oynanacak maç için bu kentte kampa girecek.