Çin'e transfer olacağı iddia edilen Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Alman Bild gazetesinin haberine göre Japonya Futbol Ligi takımlarından Vissel Kobe, 31 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Alman gazetesinin haberine göre Vissel Kobe, Lukas Podolski için Galatasaray'a en az 4 milyon Euro teklif edecek. Japonya kulübü, Podolski'ye yıllık 8 milyon Euro teklifte bulunacak. Alman yıldızı ısrarla isteyen Vissel Kobe, Podolski'ye son 3 yıldaki 6. teklifinde bulundu. Bu sezon sakatlıklarla da boğuşan Podolski'nin Galatasaray ile olan sözleşmesi 2018 yılına kadar devam ediyor. 

ÇİN DEFTERİ KAPANDI

Öte yandan, Çin veya Japonya'ya gideceği iddia edilen Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, hakkında çıkan transfer dedikoduları hakkında konuştu.

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski için Çin defteri kapandı... Podolski'nin Beijing Guoan takımına transferi gerçekleşmedi. "Sarı kırmızılı formayı giymekten mutluyum" diyerek, Çin'e gitmek adına yıllık 10 milyon Euro talep eden Podolski, şimdilik Galatasaray'da kaldı ama kendisinin peşinde koşan ABD kulüplerine de açık kapı bıraktı...

Alman oyuncu ve menajeri Nassim Touihri dün İstanbul'da, Galatasaray yöneticileriyle bir araya geldi. Podolski'nin geleceği hakkında bir durum değerlendirmesi yapılırken Alman oyuncuya Amerika MLS ekiplerinin ciddi ilgisinin olduğu da yönetime iletildi.