Sakatlığı tamamen geçen Lukas Podolski bugünkü idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Florya'daki antrenman öncesinde teknik direktörümüz Mustafa Denizli ve oyuncularımız, Samsun’dan kendilerini ziyarete gelen 11 yaşındaki Galatasaray taraftarı Yiğit Emir Özen’e özel ilgi gösterirken genç taraftarımızla hatıra fotoğrafı çektirdi. Oyuncularımızdan Burak Yılmaz, takım arkadaşları adına imzalı formasını Yiğit Emir’e hediye etti.

Takımımız, bir bölümü medya mensuplarına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanın ilk kısmında 100 ve 200 metre üzerinden sürat ve direnç çalışması; 20 metre, 30 metre, 40 metre ve 60 metrelik mesafelere çıkılan sprint çalışmaları yaptı.

Poldi döndü, Hamit yine yok

Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışmaların üzerinde durulan bir çift kale maç gerçekleştirildi. Toplam 80 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Semih Kaya ve Jason Denayer, tedavilerinin ardından sahada kendileri için hazırlanan özel program dâhilinde istasyon çalışması yaptı. Antrenman öncesinde kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde çalışan Lukas Podolski, sabah antrenmanının tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Hamit Altıntop, günü adaptasyon çalışmasıyla tamamladı.

Teknik direktörümüz Mustafa Denizli, bugün UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’ndaki rakibimiz Lazio’nun Napoli ile TSİ 21.45’te oynayacağı lig maçını izlemek üzere Roma’ya gidecek.

Galatasaray Futbol Takımı, Torku Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın sabah saat 11.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.