Teknik direktör Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda İtalyan Mario Balotelli'yle görüşmelerini sürdüren mavilacivertliler, ligi tanıyan isimlerle de temasa geçecek. Adana Demir'in Galatasaray'la sözleşmesi sona erecek Martin Linnes ve geçtiğimiz günlerde Antalyaspor'la yollarını ayıran Lukas Podolski'yi de takibe aldığı öğrenildi. Savunmanın sağına takviye yapmak isteyen Mavi Şimşekler'in, ilk olarak 29 yaşındaki Norveçli milli oyuncu Linnes'le görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. 2016 yılında Galatasaray'a imza atan Linnes'in sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek ve sarı-kırmızılı ekip tecrübeli isimle sözleşme yenilemeyi düşünmüyor.

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da 36 karşılaşmaya çıkan 36 yaşındaki Podolski, 5 gol ve 2 asistle oynadı. Galatasaray'da geçen sezon 26 maçta forma giyen 29 yaşındaki Linnes, 4 asist yapma başarısı gösterdi.

Feghouli ve Onyekuru'ya da aynı takım talip oldu

Yunan Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Olympiakos, Galatasaraylı yıldız Sofiane Feghouli ve bonservisi Monaco'da bulunan Henry Onyekuru'yu kadrosuna katmak istiyor.  

(Fotomaç)