Podolski’nin Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maç Almanya’da geniş yankı uyandırdı. Haberlerde Podolski’nin Celta Vigolu futbolcu Cabral ile olan gerginliğinin görüntülerine yer verildi.

Kölner Express

“Celta maçında skandal” başlığını kullanan gazete, “Lukas Podolski, Galatasaray’daki ilk maçına hem iyi hem kötü başladı. Golünü atarken diğer yandan rakibiyle kavga etti. Gustavo Cabral ile karşı karşıya geldiler. Birbirlerine şiddet uyguladılar. İkiliyi araya giren hakem ayırdı” dedi.

Hamburger Morgenpost

“Galatasaray’daki ilk maçında hem gol hem kavga” başlığıyla verdiği haberinde oyuncunun yeni takımında çok iyi bir performansla başlangıç yaptığını duyuruldu, “Ancak oldukça da sıkıntılı anlar yaşadı. Rakip oyuncu Cabral ile kafa kafaya geldi. Ona tokat bile attı. Hakem ayırmasa kavga büyüyecekti” denildi.

Bild

“İlk maçında kavga etti. Poldi, Galatasaray’da açılışı böyle yaptı” başlığına yer verdi. Haberde, “Hem gol attı, hem penaltı yaptırdı, aynı zamanda kavga da etti. İki oyuncu hakemin gözü önünde birbirlerine az daha kafa atacaktı” ifadeleri kullanıldı.

Berliner Zeitung

Gazete, “Hem tokat, hem gol” başlığıyla çıktı. Oyuncunun ilk maçında başarılı bir performans sergilediği yorumu yapıldı, “Çirkin sahneler yaşandı. İki oyuncunun hareketlerine hakem müsamaha gösterdi” denildi.