Alman yıldız ile toplantı yapan Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Özbek ile Futbol Direktörü Cenk Ergün’ün, “Hamza hoca da bu takımın patronu. Kararları seni mutlu etmeyebilir. Bu demek değil ki sana karşı bir önyargısı var. Önce kendi performansını sorgulamalısın” dedikleri öğrenildi.
 
Milliyet'in haberine göre, haftalardır her maçta kenara alınan ve bu duruma tepki gösteren Podolski’nin son olarak Astana karşılaşmasında oyundan çıkması ile patlak veren krizde Alman futbolcunun, “Bu benim seçimim değil. Bunu bana sormayın. Bunu hocaya ve başkana sorun. Bana niye soruyorsunuz. Ben sahaya çıktığım zaman elimden geleni yapıyorum” şeklindeki ifadeleri geniş yankı uyandırdı.
 
Futbol Direktörü Cenk Ergün ile Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özbek dün ilk olarak Podolski ile bir araya geldi. İkilinin Alman futbolcuya “Sen bizim için çok özel bir futbolcusun. Ancak Hamza hoca da bu takımın patronu. Kararları seni mutlu etmeyebilir. Ama bu demek değil ki sana karşı bir önyargısı var. Hocanın kararından önce kendi performansını sorgulaman gerekir” dedikleri öğrenildi.
 
‘Kariyerim ortada’
 
Podolski’nin ise sağ kanatta oynatılmasına isyan ederek, “Kariyerim ortada. Ben sağ kanatta etkili olamıyorum. İnter’de Mancini ile de bu sorunu yaşamıştım” ifadelerini kullandığı bildirildi.
 
Podolski’nin Atletico Madrid maçından sonra basın toplantısında Hamzaoğlu’nun kendisini hedef alan sözlerine olan kırgınlığını da dile getirdiği bildirildi.
 
Cenk Ergün ve Mehmet Özbek ikilisi daha sonra Hamzaoğlu ile bir araya gelerek Podolski krizinin büyümemesi ricasında bulundukları öğrenildi.