Gazeteci Haluk Yürekli, Burak Elmas'ın yeniden aday olacağını belirtti. Adnan Polat'ın oğlu Kerim Polat'ı ve İnan Kıraç'ın kızı İpek Kıraç'ı da listesine almak istediğini söyledi.

İşte o açıklamalar:

"Burak Elmas, Adnan Polat'ın oğlu Kerim Polat'ı listesine almak istiyor. İpek Kıraç da listesine almak istediği biri. Ayrıca Ünal Aysal, bir yemekte 'Burak Elmas bir dönem başkanlık yapmalı, ayıp oldu' demiş."

BURAK ELMAS: "SEÇİME KADAR TRANSFER YOK"

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun "Yönetimin eylemlerinden kaygılar duyuyorum" açıklamasına sert cevap verdi.

Roberto Mancini'den Antonio Conte'ye Galatasaray uyarısı Roberto Mancini'den Antonio Conte'ye Galatasaray uyarısı

Elmas, "Dün yaptığımız yönetim kurulu toplantısında seçim tarihine kadar hiçbir şubede transfer yapmama kararı aldığımız bilinmesine rağmen üstü kapalı ithamlar yapılması ne kadar doğru karar aldığımızı göstermektedir. Seçim sürecinde yaşanan her şeyi, her konuyu açık ve net şekilde basın toplantısı düzenleyerek Galatasaraylılarla ve kamuoyu ile paylaşacağım." diye konuştu.

ÜNAL AYSAL ADAY OLMAYACAK

Galatasaray eski başkanlarından Ünal Aysal, Sarı Kırmızılı camiada 4-11 Haziran tarihlerinde yapılması planlanan seçimle ilgili "Galatasaray'a hizmet etmek için başkan olmaya gerek yok." açıklamasında bulundu.

(Spor Gecesi Digital)