Yıldız oyuncunun Almanya Milli Takımı'nda teknik direktörlüğünü yapan Klinsmann, "Lukas'ın aklında 2 yıl önce MLS vardı. Amerika'ya gelmeyi düşünen oyuncular da genellikle beni arar. Tabii ki Şampiyonlar Ligi müziği güzel ve en iyi futbol da orada. Bundesliga, Premier Lig ve La Liga da üst düzey ligler. Ancak MLS'teki kulüpler de artık büyüleyici. Bu deneyim kesinlikle yaşamaya değer. Amerika güzel bir ülke ve ben kesinlikle gelmesini öneriyorum" ifadelerini kullandı.

"PEŞİNDE TORONTO FC VAR"

Öte yandan Alman basınında yer alan haberlerde, MLS ekiplerinden Toronto FC'nin Podolski'nin peşinde olduğu ve yaz aylarında bir teklif yapmaya hazırlandığı kaydedildi.

Podolski düzenlediği basın toplantısında, "Benimle ilgilenen bir takım varsa, bana bir talep varsa kulübüme ben buna bir şey yapamam. Ama ben buradan asla ayrılmak istemedim ya da ayrılmak istediğimi söylemedim" ifadelerini kullanmıştı.

Sezon başında Arsenal'den 2,5 milyon euro bonservis bedeli ile Galatasaray'a imza atan Poldi, 33 maçta 12 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.