Galatasaray, Polonya 1. liginde forma giyen 19 yaşındaki Bartosz Kapustka’yı transfer etmek için kulübü Cracovia Krakow’a 4 milyon euro civarında bir teklif sundu.

Polonya basınında çıkan haberlere göre Galatasaray, Polonya 1. Ligi takımlarından Cracovia Krakow’un genç oyuncusu Bartosz Kapustka’yı transfer etmek için çalışmalara başladı. Polanya Milli takımında da forma şansı bulmaya başlayan oyuncu orta saha mevkisinde forma giyiyor.

Galatasaray, kadrosuna katmak istediği Kapustka için Cracovia Krakow’a yaklaşık 4 milyon euro'luk bir teklif yaptı. Ancak Cracovia Krakow son 1,5 yıldır yükselen bir performans sergileyen Kapustka’ya yapılan bu teklifi yeterli bulmadı. Son zamanlarda kulüpten yetişen en iyi oyunculardan biri olarak gösterilen 1996 doğumlu oyuncu için Polonya ekibi en az 500 bin euro daha istiyor.

Galatasaray’ın Kapustka için çok büyük bir şans olacağını yazan Polonya basını sarı-kırmızılı takımın orta sahasında oynayan Selçuk İnan, Wesley Sneijder ve Hamit Altıntop gibi oyuncuların 30 yaşını geçmiş olması sebebiyle bu bölgeye takviye yapmak istediğini belirti. Galatasaray’ın Polonya kulübüyle bonservis bedelinde anlaşması durumunda oyuncunun önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Son yıllardaki iyi kadrosuyla yükselişe geçen Polonya Milli Takımı’nda da forma giyen  Kapustka, geçtiğimiz günlerde ülkesinin Cebeli Tarık ile oynadığı maçta bir de gol atmıştı. Bu sezon Cracovia Krakow’da 18 lig maçına çıkan oyuncu 2 gol atıp 9 da asist yapmayı başardı.

İşte genç futbolcunun performansından kısa bir kesit.