Devre arasında Kasımpaşa'dan 10 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Mbaye Diagne'yi satarak yerine başka bir golcü almayı planlayan Galatasaray'da Vincent Aboubakar iddiaları giderek güçleniyor.

Sarı Kırmızılılar'da bir dönem Fatih Terim'in teknik ekibinde yer alan Müfit Erkasap, geçtiğimiz günlerde Radyospor'da katıldığı Spor Kazanı programında Cim Bom'un Porto'da forma giyen golcüye olan ilgisini doğrulamıştı.

Erkasap, bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Kamerunlu santrfor için "Aboubakar, Galatasaray'ın istediği bir oyuncu. Fatih hoca onu istiyor." ifadelerini kullanarak gündem yaratmıştı.

Bu sözlerin ardından Portekiz'den gelen bir haberse gündeme bomba gibi düştü. Ülkede yayın yapan SPORT TV adlı televizyon kanalı, resmi Twitter hesabından paylaştığı haberle Sarı Kırmızılılar'ı heyecanlandırdı.

Haberde "Aboubakar, Ejderhalar'dan ayrılacak yeni oyuncu olabilir. Porto, Galatasaray'dan bir teklif oldu. Kamerunlunun gidişi için iyi bir zamanlama mı?" ifadeleri kullanıldı.

Porto'nun geçtiğimiz sezon ligin 6. haftasında oynadığı Tondela maçında sol diz ön çapraz ve iç yan bağlarını koparan 27 yaşındaki yıldız futbolcu, tam 7 ay boyunca sahalardan uzak kalmıştı.

Kaynak: Fanatik