Vincent Aboubakar'ın sakatlığı ve Tiquinho Soares'in de UEFA listesine alınmaması nedeniyle kadrodaki tek santrafor Moussa Marega kaldı. Portekiz basınında yer alan haberde; herkesin düşündüğü ihtimalin Moussa Marega olmasına rağmen Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao'nun sürprize hazırlandığı yazıldı.

Moussa Marega'nın bu sezon gösterdiği performanstan memnun olmayan Conceiçao'nun 4-4-2 ile çıkabileceği belirtildi. Portekizli teknik adamın bu taktiği sezon içerisinde bazı maçların içerisinde denediği belirtildi.Andre Pereira ile Adrian'ı ileride kullanarak 4-4-2 oynayan Conceiçao'nun, bir diğer ihtimal olarak 2 oyuncudan birinin arkasında Otavio'yu oynatabileceği ve 4-4-1-1 gibi sahaya çıkabileceği yazıldı.

SCHALKE DEPLASMANINDAKİ KADRO DA İHTİMAL

Galatasaray'a karşı mutlak galibiyete ihtiyacı olan Porto'nun Schalke deplasmanında oynadığı gibi 4-3-3 ile güvenli bir şekilde oynayabileceği de kaydedildi.Orta üçlüde mücadeleci oyunculardan kurulu bir taktik belirleyebileceği ifade edildi. Ortada Hector Herrera, Danilo ve Sergio Oliveira ile oynayarak savunmada hata yapmamayı amaçlayabileceği vurgulandı.4-3-3'te ise takımda santrafor rolünü alabilecek tek oyuncunun Moussa Marega olacağı kaydedildi.

Sporx.com