Galatasaray Porto CBC Sport, idman tv ve az tv İzle, Galatasaray Porto şifresiz izleme yolları haberimizde, Galatasaray Porto şifresiz canlı veren kanallar hangileri gibi soruların cevapları merak edilen konular arasında yerini alıyor. Galatasaray Porto şifresiz canlı izlemek için tüm detaylara ve daha fazlasına bu haberimiz üzerinden erişebilirsiniz...

Galatasaray Porto şifresiz canlı izleme yolları ve Galatasaray Porto şifresiz veren kanallar listesi haberimizde mevcut. Sarı kırmızılı takım kendi evinde Porto'yu misafir edecek. Porto ile Şampiyonlar Ligi D Grup son maçında karşılaşacak olan Galatasaray'ın bir gözü de Schalke Lokomotiv Mokova karşılaşmasının galibinde olacak. Schalke Lokomotiv Moskova maçının berabere bitmesi veya Schalke'nin kazanması durumunda Galatasaray direk UEFA Avrupa Ligi'ne katılım sağlayacak. Peki, Galatasaray Porto canlı izleme yolları ve Galatasaray Porto şifresiz veren kanallar var mı? Tüm detaylar haberimizde mevcut.

AZ TV izlemek için tıklayın

İDMAN TV izlemek için tıklayın

CBC SPORT CANLI İZLE

Galatasaray Porto maçını şifresiz veren kanallar listesi var mı?

Galatasaray - Porto maçını şifresiz olarak ise Azerbaycan kanalı CBC Sport'tan izleyebilirsiniz. CBC Sport, bu hafta yayınlayacağı maçlar arasında Galatasaray - Porto maçının da olduğunu Facebook hesabından açıkladı.

Bu maç öncesinde Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etme şansı kalmayan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi için kazanmak istiyor. Galatasaray'ın grupta 4 puanı bulunurken, Porto ise 13 puanla liderliği garantilemiş durumda.

D Grubu'nda Lokomotiv Moskova'nın 3 puanı bulunurken, Schalke ise 8 puanla ikinciliği garantilemiş durumda.

GALATASARAY PORTO MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA, NE ZAMAN?

Galatasaray Porto maçı yarın Türk Telekom Stadı'nda saat 20.55'te oynayacak. Maçı Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

GALATASARAY'IN AVRUPA'DAKİ 227. RANDEVUSU

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda evinde mücadele edeceği Porto maçıile birlikte Avrupa kupalarındaki 277. maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar, geride kalan karşılaşmalarda 99 galibiyetle ayrılırken, 105 kez de mağlup oldu.
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu altıncı maçında Galatasaray, yarın saat 20.55’te Türk Telekom Stadyumu’nda Portekiz ekibi Porto ile karşı karşıya gelecek. Grupta geride kalan 5 müsabakada sarı-kırmızılılar, 4 puanla üçüncü sırada yer alırken, Porto ise 13 puanla zirvede bulunuyor.