İşte o sözler...

"ÇOK ZEKİ BİR OYUNCU"

Harika bir oyuncu. Benfica, Sporting veya Porto gibi takımlara kolaylıkla gidebilirdi. Çok zeki bir oyuncu. Adrese teslim uzun pasları olan, çok yönlü bir oyun görüşüne sahip. Top tutuşu ve tekniği üst düzey.

"KAPTANLIĞA KADAR YÜKSELDİ"

Henüz 21 yaşında ve 3 sezondur formasını giydiği Famalicao'da kaptanlığa yükseldi. Famalicao genç oyuncular yetiştirip onlara yatırım yapan ve iyi paralar karşılığında satan bir kulüp. Assunçao da bu projenin en önemli oyuncularından biriydi.

"SPORTING VE PORTO'YA GİDEBİLİRDİ"

Özellikle ilk sezonundaki müthiş performansıyla dikkat çekmeyi başardı. Sporting ve Porto gibi ülkenin önemli takımlarına kolaylıkla transfer olabilirdi.

"TOP TUTUŞU VE TEKNİĞİ ÜST DÜZEY"

Çok iyi pozisyon alan, adrese teslim uzun pasları olan ve çok yönlü bir oyun görüşüne sahip. Aynı zamanda çok zeki. Bununla beraber top tutuşu, tekniği üst düzey.

"DEFANSI GELİŞMELİ"

Sürekli takımını pozisyona sokmaya çalışan, geriden oyun kurmayı deneyen bir yapısı var. Defansı çok iyi değil fakan zamanlaması ve hamleleri yerinde. Yine de gelişmesi gerekir.

"ÇOK İYİ BİR HAMLE"

Hızı da yeterli seviyede. Çok süratli olmasa da pozisyonu için yeterli. Bana göre Galatasaray çok iyi bir hamle yaptı.

AHMET BULUT: TRANSFERİ 12 SAATTE BİTTİ

Menajer Ahmet Bulut, Galatasaray'a transfer olan Gustavo Assunçao transferi hakkında Radyospor'dan Özgür Sancar'a değerlendirmelerde bulundu. İşte Ahmet Bulut'un sözleri..

"Gustavo'nun transferi son anda oldu diyebilirim. Gustavo'yu Galatasaray'a teklif ettikten sonra, olumlu gelişmeler oldu. 10-12 saat süren bir transfer süreciydi. Sabah 5-6'da bu transferi bitirdik. Uçağı nasıl ayarlayabiliriz diye düşünüyorduk. Uçağı bulmak kolay olmadı. Burada Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Fatih Terim'e de aynı şekilde. Bu transferi son anda gerçekleştirdik diyebiliriz"

SPORTING'E VERMEDİLER

"Geçen sene yüzde 50'sine Sporting Lizbon 7.5 milyon Euro verdi. Bırakmadılar."

(Fanatik / Ajansspor)