İtalyan Hoca, "Sen sahada benim gizli kaptanım olacaksın. Yeni sezonda kahramanlıklar da bekliyorum" derken Melo'dan yeniden Brezilya milli takımına girecek bir performans göstermesini istedi.

ŞAFAK KAYARLAR - AVUSTURYA

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, Melo'ya özel ilgi gösterirken yeni sezondaki gizli kaptanı ilan etti; Felipe Melo... Sarı-Kırmızılı takımın hocası önceki akşam kampa katılan Sambacı ile 15 dakika özel olarak görüşme yaptı. Fiorentina'da Prandelli ile çalışan ve 2010'da 25 milyon euroya Fiorentina'dan Juventus'a geçmesinde büyük katkısı olan hocasına büyük saygı duyan Melo, yeni sezon için performans garantisi verdi.

FİZİK DURUMUN GAYET İYİ

Prandelli, G.Saray'da kuracağı tüm sistemi Melo üzerine düşünürken, "Sen benim sahadaki gizli kaptanım olacaksın. Sen takımın da daima mücadelenle kahramanı olacaksın" yorumunda bulundu. İtalyan teknik adam ayrıca, Melo'ya olan güvenini belirtip, "Sen G.Saray'ın en önemli parçalarından birisin. Önümüzde uzun bir sezon var, fizik durumunu oldukça iyi gördüm. En kısa sürede takım arkadaşlarının seviyesine ulaşacağına inaniyorum" dedi.

YENİDEN MİLLİ TAKIMA GİR

Melo da Prandelli'nin gelişinden dolayı duyduğu sevinci dile getirerek kendisiyle yeni sezonda G.Saray'da çalışacak olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu vurguladı. Yine ikili konuyu Dünya Kupası'na getirdi. Prandelli, Melo'nun niye Dünya Kupası kadrosunda olmadığıın anlayamadığını ifade ederken, "Melo keşke orada olsaldı. Ama olmadı. Ama geriye takılı kalmamak lazım. Gelecek bak ve yeniden Brezilya Milli takımına gir" şeklinde motive etti.