KAP'a Prandelli için sözleşmeyi feshettik bilgisi verilmişti. Ancak sözleşmenin sürüyor olması Galatasaray’ın SPK'dan ceza almasını gündeme getirdi.

Galatasaray sezon başında göreve getirdiği teknik direktör Cesare Prandelli ile 28 Kasım 2014 tarihinde yollarını ayırmıştı. Aynı gün konuyla ilgili olarak Galatasaray'ın Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan (KAP) yayınlanan yazıda İtalyan teknik adamın sözleşmesinin feshedildiğini duyurmuştu. Söz konusu açıklamada "A takım teknik direktörümüz Sayın Cesare Prandelli'nin sözleşmesi feshedilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verilmişti.

KULÜBE 2 KEZ İHBAR ÇEKTİ

Ancak geçen süreçte gazeteniz BUGÜN, Galatasaray'ın, Prandelli ile yolların ayrılması konusunda mutabakata varamadığını dolayısıyla sözleşme feshinin resmi olarak gerçekleşmediğini ortaya çıkarmıştı. Ayrıca Prandelli'nin kulübe 2 kez ihtar çektiği ve maaşını da almaya devam ettiği öğrenilmişti. Büyük ses getiren bu haberimizin ardından yine gazetemize açıklamalarda bulunan Galatasaray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman da Prandelli ile sözleşme feshinin gerçekleşmediğini doğrulamıştı. Son olarak Prandelli de halen resmi olarak Galatasaray Teknik Direktörü olduğunu ifade etmişti.