Prandelli, karşılaşmayı "Oyun içinde daha ritmli, daha tempolu ve daha agresif olmamız gerekiyor. Son pasları yapamadık, ceza sahasında da biraz şanssızlık yaşadık. Galatasaray gibi bir takımın taktiksel olarak daha organize olması gerekiyor. Oyun hızını da biraz arttırmamız gerekiyor. Biraz daha organize olmamız gerekiyor. Son pası yapmakta biraz güçlük çektik." sözleriyle yorumladı.

İtalyan teknik direktörümüz, Anderlecht maçıyla ilgili bir soru üzerine, “Farklı bir maç olacak, seyircimiz bizimle olacak ve bu önemli bir etken olacaktır” derken, yeni transferlerimizin performansını “İyi bir maç çıkardıklarını düşünüyorum ama tabii ki biraz zaman tanımak gerekiyor” diye değerlendirdi.

Sneijder henüz hazır değil

Bugün Sneijder değil de herkes biraz ağır kalıyordu oyunda. Sneijder'in bacaklarındaki dakika 1 saat şu anda. Sadece Sneijder'in değil, herkesin daha hızlı olması lazım. Melo'nun hatası yoktu. Ceza ağır oldu. Anderlecht maçında kendisinden yararlanacağız. Herkesin gelişme gösterebilmeye imkanı var. Önemli olan kontrol pas yapabilme. Bunu yapmaya çalışıyoruz. Bruma'nın performansı benim için iyiydi. Umut gol atsaydı iyi bir değişiklik olacaktı, öyle konuşulacaktı."

Takım oyunu istiyorum

"Prandelli'nin kafasında G.Saray'ı ne zaman izleyeceğiz?" sorusuna cevap veren İtalyan çalıştırıcı, "Ofansif anlamda boşlukları gören atak yapmasını bilen bir takım severiz. Ben forvetleri değiştirdiysem, zorluklar çektiklerini görükleri için değiştirdim. kafamdaki Galatasaray'ı umarım en yakın zaman göreceğiz. 2 ayı aşkın zamandır çalışıyoruz. Dediğim gibi antrenmanlarda da çok çalıştık. Bizim için herkes önemli. Yavaş yavaş istediklerimizi alacağımızı düşünüyorum. Soyunma odasında da söylediğim gibi bireysel futbol değil takım futbolu istiyorum" dedi.

İtalyan teknik adam Salı günü oynayacakları Şampiyonlar Ligi ilk maçı için ise şu ifadeleri kullandı: "Taraftarımız bizimle olacak ve kesinlikle çok gelişeceğiz. Sekiz yabancı kuralı olduğunu biliyoruz ve birkaçını dışarıda tutmayı biliyoruz. İlerleyen günlerde Telles'i de göreceğiz. Bazı kararlar oluyor ve eleştirmeyi de düşünmüyorum çünkü kararı değiştirmiyoruz. Ceza ekonomik olsaydı daha iyi olurdu."