A Takım'a döndükten 3 gün sonra Kasımpaşa maçında ilk 11’de forma giyen Sabri Sarıoğlu, Şampiyonlar Ligi için UEFA’ya verilen listede ismi olmadığından dolayı yarınki maçta forma giyemeyecek. Teknik direktör Cesare Prandelli’nin sağ bekte Hamit’e görev vermesi bekleniyor.

Felipe Melo takıma katıldı

Sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa maçında forma giyemeyen Felipe Melo, Galatasaray’ın dünkü antrenmanında takımla birlikte çalıştı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, teknik direktör Cesare Prandelli yönetimindeki Borussia Dortmund karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Cim-Bom’da antrenman, üç grup olarak yapılan top kapma çalışmasıyla başladı. İdmanın ana bölümünde ise gruplar halinde taktik çalışma gerçekleştirildi. Sarı-kırmızılılarda sakatlığı süren Aydın Yılmaz ise takımdan ayrı salonda ve sahada kuvvet çalışması yaptı. Cim-Bom, Borussia Dortmund maçı için bu sabah özel uçakla Almanya’ya gidecek.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Borussia Dortmund maçı için Almanya'ya hareket eden kadro belli oldu.

Fernando Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Blerim Dzemaili, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Bruma, Alex Telles, Burak Yılmaz, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Yasin Öztekin, Semih Kaya, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Eray İşcan, Tarık Çamdal, Emre Can Coşkun, Veysel Sarı.