Çizme basınında yer alan habere göre Javier Aguire ile yollarını ayıran Japonya şu anda boşta olan Prandelli'ye teklif götürdü. İtalyan teknik adamın ise şu an için takım çalıştırmaya karar vermediği ve bu nedenle teklifi geri çevirdiği ifade edildi.

İtalyanlar Prandelli'nin sezon sonuna kadar herhangi bir takımın başına geçmeyeceğini vurguladı. Galatasaray ile ayrılık sonrası maddi konularda sorunlar yaşayan Prandelli, sarı kırmızılı takımın başında 16 maça çıkabildi.

DUYGUN YARSUVAT NE DEMİŞTİ?

Duygun Yarsuvat, sözleşmesi feshedilen İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli ile alacakları konusunda kesin bir anlaşmaya varamadıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Prandelli işiyle başkan vekilim Hamdi Yasaman ilgileniyor. Görüştüler ama kesin bir sonuca varmadılar. Prandelli her zaman CAS'a gidebilir. Biz de zaten karşı argümanları hazırlamış durumdayız. Biz Prandelli'yi başarısızlığından dolayı gönderdik. Prandelli'nin sözleşme şartları yüksekti. Sadece Prandelli değil, 5 yardımcısı var. Onlar da ayda 15 bin dolar alıyordu. Bir de basın sözcüsü vardı, bir hanım. O da 10 bin avro alıyordu. Yanlış bir anlaşmaydı. Onu almamak lazımdı."

TAKIM ÇALIŞTIRSA BİLE...

Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman da Prandelli'den dert yanmıştı

Prandelli ile yapılan pazarlıklarda bu sezon sonuna kadarki tüm alacaklarını önerdiklerini söyleyen Yasaman, "Ancak Prandelli bizden sözleşmesi bitene kadarki (2016 Mayıs) alacaklarını istedi" dedi.

Prandelli'nin bununla da yetinmediğini belirten Yasaman, "Hatta Prandelli bu süreçte bir takım çalıştırsa dahi, o kulüpten alacağı ücret bizimkinden az ise aradaki farkı da ödememizi talep etti" diye konuştu.