İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın sahibi Suudi Prens Muhammed bin Selman Galatasaray'da gösterdiği performans ile transferin gözdesi olan Victor Nelsson'u transfer etmek istiyor. 

20 milyon Euro'yu gözden çıkardılar

Haber 7 Spor'un haberine göre Newcastle United Galatasaraylı oyuncu Nelsson için devre arasında transfer teklifinde bulunacak. İngiliz ekibinin Nelsson için 20 milyon Euro'yu (363 milyon euro) gözden çıkardığı iddia edilirken Nelsson'un sözleşmesinde 25 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor. 

7 milyon Euro'ya gelmişti

Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Nelsson geçen sezon Marcao ile gösterdiği performans ile konuşulmuştu.  Victor Nelsson, geçtiğimiz sezon başında Kopenhag'dan 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti.

Victor Nelsson'un Kariyerinden Notlar

14 Ekim 1998 tarihinde Hornbaek'te dünyaya gelen Victor Nelsson, profesyonel futbol kariyerine altyapısından çıktığı FC Nordsjaelland'da start verdi. Genç savunmacı, 2019-21 yılları arasında FC Kopenhag kadrosunda yer aldı.

Danimarka A Milli Takımı'nda 7 maça çıkan Nelsson, 35 maça çıktığı Danimarka U-21 Milli Takımı'nda rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Danimarka U-19 Milli Takımı formasını 8 maçta terleten başarılı savunmacı, Danimarka U-18 Milli Takımı'nda ise 1 maçta forma giydi.

FC Nordsjaelland kariyerinde 98 maça çıkan Victor, FC Kopenhag kariyerinde 87 karşılaşmada görev yaptı. FC Nordsjaelland U-19 Takımı'nda 3 maça çıkan genç oyuncu, FC Nordsjaelland ve FC Kopenhag'ın rezerv takımlarında 1'er karşılaşmaya çıktı.

FC Nordsjaelland ve FC Kopenhag kariyerinde 3'er gole etki eden Victor Nelsson'un güncel piyasa değeri 14 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Tugay Kerimoğlu'ndan Kerem Aktürkoğlu eleştirisi Tugay Kerimoğlu'ndan Kerem Aktürkoğlu eleştirisi

1.85 boyundaki oyuncu, sağ ayağını etkili kullanıyor.

(Haber7)